Андрій Матла привітав тернополянок з Міжнародним жіночим днем

Опубліковано:
8 Березня, 2017 о 15:13

8 березня у світі відзначається Міжнародний жіночий день. З нагоди цього свята тернополянок привітав директор будівельної компанії “Матла” Андрій Матла.

“Дорогі тернополянки! Вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Він є символом усього найкращого в нашому житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.



Від усієї душі бажаю вам, чарівні жінки, здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Щоб кожен день вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення. Хай увесь рік з Вами буде відчуття весни – світлої і прекрасної, у родинах панує любов і злагода, а в Україну прийде мир. З Вашою підтримкою, жертовністю, мужністю і добротою, вашими молитвами та благословенням ми здолаємо усі негаразди і переможемо!

Щиро зичу Вам натхнення і щастя, вагомих успіхів у всіх справах, високих професійних досягнень, здійснення заповітних мрій, оптимізму, добра і благополуччя, миру та злагоди. Щастя Вам, добра і краси!

З повагою, Андрій Матла!”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: