Заяви від тернополян про крадіжки з квартир почали надходити у поліцію ще в червні минулого  року. Усі злочини скоєні за однією схемою. Злодії обирали переважно двері, де стояли дешеві замки. Відкривали їх, підібравши ключі та відмички до серцевин. Жертвами “домушників” ставали переважно власники квартир у новобудовах. У ході слідчо-операттвних заходів поліцейські втсновили, що до крадіжок причетне тріо “домушників” з Львівщини.  

Усі – 1991-1995 років народження. Один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, пов’язаних з банківськими картками. Вже довевдено їхню причетність до п’яти крадіжок у Тернополі. А також злодії обікрали ще одну квартиру в Івано-Франківську. Брали лише те, що можна непомітно винести або швидко продати – гроші, годинники, прикраси. З одного помешкання прихопили з собою ноутбук і парфуми. На крадіжки йшли, як правило, в обідню пору, коли власники були на роботі. Загальна сума накраденого – 380 тисяч гривень. Золоті та срібні вироби злодії здавали на ринках, а парфуми дарували дівчатам. Розшукати крадіїв допомогли камери спостереження, розташовані біля будинків. Нині злодії перебувають під цілодобовим домашнім арештом. Усі троє запевняють, що відшкодують потерпілим усі збитки. Яку міру покарання їм обрати – вирішить суд.



Читайте також

17-річний бережанець обкрадав чужі помешкання

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: