З такими потужностями Тернопілля може представляти себе у світі (Відео)

Опубліковано:
14 Лютого, 2017 о 22:08

Наявні потужності і можливості дозволяють Тернопільській області презентувати себе не лише у Києві, але й у будь-якій країні світу. Таку думку під час презентації «Благословенне Тернопілля», яка проходить в Українському домі у Києві, висловив директор телеканалу «Рада» Володимир Лех.

«Це дуже приємно і надзвичайно комфортно перебувати в цих стінах, в Українському домі. Реально я сьогодні гордий за Тернопільську область, яка може себе представити не тільки в столиці. Я думаю, що з такими потужностями, можливостями спокійно можна їхати у будь-яку країну світу і представляти себе як окремий регіон. Як цілісний, бо все є – і туризм є, і духовність є…Можливо економіка ще не в тому стані як хотілося б, але намагання є, є реальні кроки влади, яка хоче покращити все ж таки життя в області, залучати інвестиції» – заявив Лех.



Читайте також

Сьогодні у Києві Тернопільщина презентує свої туристичні, етнічні, культурно-мистецькі та гастрономічні принади

Директор телеканалу «Рада» також додав, що «Благословенне Тернопілля» є можливістю презентувати регіон іншим регіонам, іноземним послам і потенційним інвесторам. І зазначив – для нього особисто Тернопільщина є туристичним краєм і йому завжди цікаво дізнаватися про нові туристичні маршрути і можливості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: