Розгніваний програшем в лотереї парубок підпалив три будівлі

Опубліковано:
28 Січня, 2017 о 08:13

20-річний збаражанин витратив усі кошти на спортивні ставки. Програш так розлютив парубка, що той вирішив спалити представництво МСЛ, а заодно ще й пивний магазин та крамниця м’ясних виробів. О третій годині ночі на заправці купив пляшку пального, облив двері та вікно офісного приміщення і підпалив.  Дорогою те саме зробив ще під двома будівлями.

Читайте також



Тернопільські рятувальники виявили причину пожежі у торговому центрі «Орнава»

В одному з підпалених приміщень спрацювала сигналізація. На щастя, вогонь ще не встиг розгорітися, були задимлені та частково сплавлені захисні ролети. Поліцейські, що приїхали на виклик, помітили також сліди горіння біля сусідньої крамниці, а за кілька метрів диміло біля офісу лотереї. Юнака затримали по гарячих слідах. Юнак ще неповнолітнім притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів. Хлопця виховує бабуся, а мати перебуває за кордоном. Палію загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: