Злодії пограбували магазини у самому центрі міста. З двох крамниць викрали шуби, вартістю більше шестиста з половиною тисяч гривень.

Крадіжки сталися близько 4-ї години ранку. До одного з магазинів двоє злодіїв пробралися, розбивши вікно каменем. За менш ніж, хвилину, всигли винести 17 хутряних виробів. Наступного дня «на діло» крадій пішов сам. Вже до іношого магазину проник таким же способом і вкрав звідти 9 норкових шуб.



Злодіїв затримали. Вони зізналися у крадіжках. Це раніше судимі за майнові злочини жителі Запоріжжя, одному – 30 років, інший – на 5 років молодший. Молодики спеціально приїхали до Тернополя у пошуках злочинного ремесла. Магазини обирали за цінністю товару і ті, що неподалік їхнього орендованого житла. Злодіям інкримінують статтю 185 частина 4 – крадіжка, вчинена у великих розмірах.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: