Проект спортивного комплексу для греко-римської боротьби у Старому парку: чи вдале місце?

Опубліковано:
19 Листопада, 2016 о 19:13

У жовтні під час першої робочої зустрічі у міській раді обговорили проект майбутнього спортивного комплексу для греко римської боротьби. Будівлю у вигляді квітки терену пропонують поставити неподалік центрального стадіону на місці спортивних площадок зі штучним покриттям. Триповерхову будівлю планують з підземним паркінгом. До слова було сказано, що у комплексі має бути максимально велика кількість глядацьких місць, щоби мати змогу приймати чемпіонати Європи не тільки рівня молодшої вікової групи. Зараз запланована кількість місць 2000. Комплекс має вирішити проблему розміщення спортивної школи з боротьби та згодом досягне національного рівня для проведення змагань та тренувань спортсменів різних видів спорту.

Читайте також



Відома тернопільська спортсменка – номінант премії “Жінка року-2016”
У Тернополі стартує голосування за кращі проекти у рамках “Громадський бюджет”

Хоча у міській раді переконують, що місце з точки зору логістики є ідеальним, у містян існує своя думка на цей рахунок. Що до масштабності – проект просто “тулять” у центрі, таким чином у варіант “масштабності” нівелюється. Відповідно буде більше автомобільних заторів, нищиться частина насаджень в рекреаційній зоні Старого парку. Виникає слушне запитання – чому не будувати на околицях або за містом? І відпаде необхідність у підземному паркінгу, що значно здешевить проект.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: