У Тернополі запланували будівництво нового спорткомплексу у вигляді квітки терену (Фото)

Опубліковано:
7 Листопада, 2016 о 08:13

4 листопада в рамках візиту голови Федерації греко-римської боротьби у Міській раді Тернополя презентували проект будівництва нового спортивного комплексу та обговорили усі тонкощі його облаштування. На заході були присутні також представники Федерації, пише Терен.

– Наша глобальна задача – це побудова спортивного комплексу. Ми не сиділи із складеними руками, а переглядали усі можливі варіанти щодо розташування комплексу, який буде тут, в Тернополі. Він має бути регіональний, – вів мову заступник міського голови Леонід Бицюра. – Адже це ідеальне місце для проведення зборів, змагань та навчального процесу.



Читайте також

Загальні темпи будівельних робіт на об’єктах галузі освіти в області є задовільними
У Тернополі за кошти ЄС запрацює коворкінг-центр
У Тернополі відновили скандальне будівництво (Фото)

Для спорткомплексу вже приглянули хороше місце – поблизу центрального стадіону.
– Він має бути в доступному місці, поєднаний з іншими спортивними спорудами. Оскільки зона визначена як рекреаційна, то спортивна споруда там може бути розміщена, – добавив заступник міського голови.

Ззовні спорткомплекс буде виглядати як квітка терену, а всередині місце проведення спортивних змагань буде у формі циркової арени, адже колись змагання з боротьби проводили лише на циркових круглих аренах. Планується також двохрівневий підземний паркінг. До проектування комплексу залучили одного з кращих архітекторів міста.

15

16

17

18

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: