Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко прокоментував обшуки в компанії БРСМ, ініційовані ГПУ та фіскальною службою. Він підкреслив, що ця компанія спричинила державі збитки на значно більшу суму, ніж декларують сьогодні очільники ГПУ. 

На підтвердження своїх слів екс-голова СБУ надав ексклюзивні матеріали. Там йдеться, що тіньові схеми і обрудки на цій нафтобазі свого часу були розслідувані та лише на податках країна недоотримала понад 200 млн.гривень!



Читайте також

Ми змусили владу реагувати, – Наливайченко про сьогоднішні обшуки в компанії «БРСМ-Нафта»
Наливайченко продемонстрував в прямому ефірі секретні сторінки угоди з МВФ
Замість того, щоб похорон Мотороли транслювати, треба було про його злочини розповісти, – Наливайченко
Валентин Наливайченко: «Корупція – внутрішній агресор, ключовий виклик нацбезпеці, не менший, ніж російська агресія на Донбасі»

На думку лідера руху «Справедливість» скандали навколо “БРСМ-Нафти” вщухнуть тоді, коли на лаві підсудних опиняться не тільки ті, хто через незаконну реалізацію нафтопродуктів завдав державі збитків в особливо великому розмірі, а й ті, хто кришував цей прибутковий бізнес.

“Небезпека в тому, що злочинне кришування нафтопереробного бізнесу відбувається по всій країні. А це і колишній заступник Генпрокурора і міністри українського уряду, які наживалися на біді людей”, – заявив Валентин Наливайченко.

Екс- голова СБУ закликав не забувати про жахливу пожежу, яка забрала життя людей і отруїла землі. На його думку ГПУ треба негайно відновити провадження за статтею “Екоцид”, а сім‘ї загиблих пожежників мають отримати статус «потерпілих». Гідне відшкодування компанія має сплатити зі своїх офшорів. «Їх  у «БРСМ – Нафта» – кілька і ми знаємо, хто за ними стоїть. Гроші мають бути повернуті в Україну і сплачені постраждалим», – підкреслив голова руху «Справедливість».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: