12 братів і сестер з Тернополя переспівали пісню Вакарчука (Відео)

Опубліковано:
25 Жовтня, 2015 о 13:23

Діти сім’ї Богак з села Острів, що на Тернопільщині, заспівали пісню “Океану Ельзи” і виклали відео в інтернет.

 



“Такі співи ми часто влаштовуємо, коли на вихідні всі з’їжджаємося додому. Також любимо співати для наших гостей. Буває, можемо спонтанно що-небудь завести “, – розповіла старша сестра хлопців 24-річна Марія Богак.

 

“Наша сестричка Аня підбирає акорди, створює музику. Ми всі, від молодих до найстарших, любимо і знаємо музику гурту “Океан Ельзи”. Наприклад, наша Веронічка, якій всього три рочки, вже може заспівати декілька пісень Вакарчука. На відео її немає, вона чомусь зніяковіла. В цілому, у нас майже всі меломани і грають на багатьох музичних інструментах: 20-річний Микола – на фортепіано і флейті, 19-річна Надя – на скрипці, 17-річний Іван – сопілки та саксофоні, 16-річна Іванка – на бандурі, 15-річна Оксана – на флейті і сопілці, 11-річна Юліта – на фортепіано. А наш тато грає на гітарі. Музика – наше сімейне захоплення “, – похвалилася Марія.

 

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: