Тернополянам пропонують посмакувати запашної кави у відділенні банку

Опубліковано:
6 Листопада, 2016 о 15:43

Випити ароматну каву в відділенні банку і отримати приємну знижку на бонусний рахунок – таку можливість отримали клієнти ПриватБанку у Тернополі. На відділенні “Дружба” (вул. Гетьмана Мазепи,7) з’явилась міні-кав’ярня “Кава-Приват”, де клієнти можуть випити запашну каву поки очікують своєї черги на обслуговування.

Читайте також



Тернопільські депутати виділили гроші на зарплати бюджетникам, допомогу бійцям АТО, на проїзд пільговиків
Більше 25 мільйонів гривень в Тернополі виділять на потреби освіти
Тернополяни хочуть від місцевої влади майже 4 млн гривень

“Сучасний світ надзвичайно динамічний, а наш банк завжди прагнув до інноваційності, – розповідає керівник відділення “Дружба” Юрій Ігнатов. – Сучасні технології, мобільні додатки, дистанційні інтернет-сервіси дозволяють клієнтам отримувати більшість послуг не виходячи з дому, а для клієнтів, котрим потрібна допомога співробітників банку, ми хочемо зробити обслуговування у відділеннях максимально комфортним та приємним. Так під час оформлення банківської карти чи вкладу клієнти мають нагоду насолодитись філіжанкою запашної кави, а у разі отримання послуги у касі банку, чашечка ароматного напою зробить очікування в черзі не таким втомлюючим. За умовами роботи кав’ярні, кожна десята кава йтиме у подарунок, а при розрахунку картою, клієнти отримують приємну знижку на бонусний рахунок”.

Вже понад рік в ПриватБанку клієнти мають змогу отримувати персональні бонуси за програмою “Бонус Плюс”. Щоб зареєструватися в акції “Бонус Плюс” потрібно обрати привабливу для вас пропозицію, натиснути на кнопку “Брати участь в акції”, ввести номер телефону та отриманий пароль із SMS.

Бонус Плюс” – це загальнонаціональна програма лояльності для торгових точок, які приймають до оплати пластикові картки. У разі оплати картками ПриватБанку торгові точки повертають клієнтові частину вартості покупки у вигляді грошових бонусів на спеціальний рахунок «Бонус Плюс» його картки. Накопичені бонуси можна витратити в будь-яких торгових точка та сервісних підприємствах, а також в інтернет-магазинах, які беруть участь у програмі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: