Ледь не до інфаркту довів стареньку жительку Бучача, що на Тернопільщині, грабіжник, яикй несподівано увірвався до її помешкання, викрав 850 гривень та мобільний телефон.

Читайте також



В Тернополі грабіжник жінці порізав обличчя
На одній з вулиць Тернополя на чоловіка напали та пограбували

Перед тим до бабусі приходила в гості сусідка, а двері за нею пенсіонерка ще не встигла зачинити. Коли до хати увірвався невідомий і почав вимагати гроші, перелякана бабуся віддала нападникові свої заощадження. Та цього зловмисникові виявилося замало, тож тікаючи, прихопив ще й мобільний.

Злодієм виявився раніше неодноразово судимий за зґвалтування та майнові злочини 31-річний житель села Дуліби. Зловмисник розповів правоохоронцям, що за будинком старенької він стежив і бачив, що в бабусі гості. Тож дочекавшись, коли сусідка покине помешкання, реалізував свій лихий намір. Нападника затримали в порядку статті 208 КПК та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому інкримінують частину 3 статті 186 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: