Зустріч засуджених жінок у Збаразькій виправній колонії із захисником України

Опубліковано:
14 Жовтня, 2015 о 13:23

Напередодні державного свята Дня захисника України, яке відзначається 14 жовтня у день пресвятої Покрови Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва, у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63) з ціллю патріотичного виховання засуджених відбулася зустріч із захисником нашої держави.

 



До Збаразької виправної колонії (№ 63) завітав  Гришко Володимир Федорович, який в травні 2015 року мобілізований п’ятою хвилею на строкову військову службу, а нещодавно прибув  у відпустку. Він брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

 

В ході зустрічі Володимир Гришко поспілкувався з керівництвом установи та коротенько розповів про те,  як проходить служба.

 

Після чого засудженим жінкам наш захисник розповів невеличку автобіографію, що вразила всіх присутніх, а саме: «ще до призову понад десять років працював вчителем фізики, математики, інформатики у Доброводівському ліцеї імені Олександра Смакули. В сільській місцевості забезпечував навчальний процес своєї улюбленої справи. В свої тридцять сім не думав, що буду служити, але коли Україна звернулася, то з розумінням поставився і був морально готовий до повістки та служби, я зрозумів, що потрібно стати на захист нашої єдності та суверенітету, на захист майбутнього наших дітей, адже я потрібний своїй країні і давайте захистимо Україну разом. Я вдячний усім небайдужим, це і волонтерам, представникам органів самоврядування, діткам, пенсіонерам, рідним за постійну підтримку».

 

Багато засуджених звернулося до Володимира Гришко із привітанням з нагоди Дня захисника України, із щирими побажаннями, словами подяки і підтримки.

 

Безумовно, патріотичне виховання – основа стабільного розвитку країни в майбутньому, і  у засуджених повинно вироблятися відчуття гордості за свою Батьківщину та свій народ, пошану до його великих звершень і гідних сторінок минулого та теперішнього.

 

Людмила Леськів,

заступник начальника установи із СВПР

Збаразької виправної колонії (№ 63)  

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: