Знайшли вбивцю 23-річної Тані Войтович, яку зарізали в магазині на Тернопіллі

Опубліковано:
20 Січня, 2015 о 10:10

На Тернопільщині знайшли вбивцю 23-річної дівчини, яка торгувала у продуктовому магазині на Теребовлянщині. Причетним виявився 32-річний житель зі Скали-Подільської. Відомо, що чоловік вже був неодноразово судимий.




Нагадаємо, випадок трапився 15 січня близько 17:30, коли дівчина закривала кіоск, де працювала продавцем. До неї зайшов невідомий чоловік і наніс від 15 до 20 ударів ножем та забрав з каси 2 тисячі гривень. Дівчина померла на місці. Труп виявили родичі і власник через годину після події.

 

– Я приїхав у Теребовлю десь о 18.40, – пригадує власник магазину. – Побачив увімкнене в приміщенні світло, але замка не було. Я відкрив вхідні двері – не побачив нічого, коли відчинив другі – побачив кров. Вибіг на вулицю і викликав швидку та міліцію.

 

Затримали вбивцю у суботу, 17 січня, коли той намагався втекти на Хмельниччину. У вбивстві він зізнався.

За словами правоохоронців, знайти винного допомогли фото та відео з камер спостережень, злагоджена робота правоохоронців райвідділів міліції у кількох районах, а також розрахунок грошима, заплямованими кров’ю.

 

До слова, це не перший злочин, скоєний ним. 32-річний мешканець Скали-Подільської у в’язниці провів майже півжиття – сімнадцять років. У жовтні 2014-го вийшов на волю.

 

Також чоловіка підозрюють у скоєнні ще одного пограбування на Чортківщині

 

PM668image002PM79image001

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: