Знаменний ювілей: у Копичинцях жінка відсвяткувала своє століття

Опубліковано:
20 Квітня, 2024
Знаменний ювілей: у Копичинцях жінка відсвяткувала своє століття
Фото ювілярки зі сторінки Фейсбук Копичинецької міської ради

Копичинецька громада вчора відзначала унікальну подію – 100-річний ювілей шановної жительки, Олійничук Віри Савівни, яка святкує цю важливу дату 19 квітня 2024 року. Про це повідомили на сторінці Копичинецької міської ради у Фейсбук.

Віра Савівна народилася 19 квітня 1924 року у селі Великі Колетинці Білогірського району Хмельницької області. Її життєвий шлях став яскравим прикладом самовідданого служіння рідному краю, нескінченної працелюбності та безмежної любові до краян.

Після закінчення Івано-Франківського педагогічного інституту Віра Савівна обрала шлях вчителя української мови та літератури. Її мудрість, теплота та щирість завжди надихали її учнів, а знання та досвід допомагали їм стати справжніми гідними людьми. Віра Савівна впродовж понад 40 років працювала вчителем, виховавши кілька поколінь талановитих та успішних особистостей.

Вже більш як 20 років Віра Савівна проживає у місті Копичинці, де її завжди цінували та поважали та дослухались до мудрих порад .

“В день 100-річного ювілею щиро вітаємо шановну Віру Савівну з цією знаменною подією! Бажаємо їй міцного здоров’я, щастя, душевного спокою, довгих років життя, оточених любов’ю та увагою рідних та близьких” – написали у привітальному пості міськрадівці.

З нагоди свята іменинниця записала звернення-подяку до всіх жителів громади.

Ми теж приєднуємся  до привітань. Бажаємо ювілярці всіх земних і небесних благ та многая літа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 років, #Копичинецька громада, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: