Зірковий прогноз від тернопільського астролога Івана Круп`яка на тиждень від 8 до 14 грудня

Опубліковано:
8 Грудня, 2014 о 11:25

ОВЕН

Цього тижня ваші заповітні плани і задуми по трохи будуть реалізовуватися. Не руйнуйте ситуацію що склалася. Ви будете схильні проявляти чесність і прямоту будь-що. Спілкування будуть динамічні та конструктивні, особливо з жінками-партнерами і співробітниками.



 

ТЕЛЕЦЬ

Обережні будьте з емоціями – вони вам тільки нашкодять. Тому намагайтеся зважено підходити до питань зміни роботи або кола своїх обов»язків. Багатьох чекають розчарування і невдачі в підприємницькій діяльності. Бажання прискорити деякі процеси вестимуть лише до створення перешкод. Обережно з гострими предметами.

 

БЛИЗНЯТА

Тиждень вимагатиме мінімального напруження: в той момент, коли потрібно – не пропустити свій шанс. Ваші дипломатичність і готовність до компромісу забезпечать вам позитивно налаштовані жінки на роботі. Ви на цьому тижні будете користуватися рідкісним успіхом у протилежної статі. На вихідні можна планувати якийсь похід-прогулянку.

 

РАК

На початку тижня слід подбати про свою безпеку, ні з ким не вступати в розбори і вияснення, особливо в громадських місцях. Найближчими днями на вас чекають напружений графік і великий обсяг робіт – як на роботі так і вдома. Але це викличе у вас відчуття впевненості у власних силах і бажання діяти.

 

ЛЕВ

Вас може відвідати бажання привести до ладу ваше робоче місце, дехто вже схоче зробити це в новорічно-святковому дусі. Саме тепер маєте можливість бути безтурботними і матимете пару-трійку приводів для радості. Проте, обов»язками все-таки нехтувати не слід. У вихідні створіть собі і тим хто поруч свято.

 

ДІВА

На роботі з початку тижня вас може чекати затишшя – воно буде тимчасове. Відтак у вас з»явиться більше часу для налагодження корисних контактів і просто дружнього спілкування. Ви будете прагнути до більшої свободи дій, шукатимете можливість оригінального творчого самовираження в колективі, в групі по місцю навчання.

 

ТЕРЕЗИ
Бажано присвятити собі більше часу, тому сконцентруйтеся тільки на тих справах, які буде реально виконати. Бо саме тепер ви не можете правильно оцінити ситуацію, не здатні висувати об»єктивні умови до підлеглих, ствити реальні завдання і ухвалювати адекватні рішення. У вихідні очікуйте приємних сюрпризів.

 

СКОРПІОН

Робіть все те, що хочете, якщо тільки це не піде на шкоду оточуючому середовищу і не дуже відобразиться на сімейному бюджеті. Ви не повинні витрачати час і акцентувати увагу на дрібницях, а зосередьтесь на найголовнішому. Час кличе до подвигу і ви ставтесь до цього так, як підказує вам серце.

 

СТРІЛЕЦЬ

Перша половина тижня ідеально підходить для досягнення поставленої мети і реалізації планів. Але коли все заплановане буде зроблено – не думайте зупинятися, адже час, що залишається до початку Нового року, дуже швидко спливає, а вам потрібно виконати ще ряд завдань.

 

КОЗЕРІГ

Стримуйте вашу щирість і довірливість, бо вас використовуватимуть найбезсоромнішим чином. Вмійте рішуче відмовити тим, хто настирно крутиться навколо вас. Не ризикуйте і старайтесь бути спостерігачем у різних конфліктних справах, але втручатися в їх вирішення – не бажано. У вихідні більше відпочивайте.

 

ВОДОЛІЙ

На вашу увагу будуть претендувати всі – від найближчих родичів і закінчуючи випадковими знайомими. Фортуна готова подарувати усмішку, але при такій умові, що ви не будете плисти за течією. Дійте так, як вам підказує сумлінна й розум, а не якісь підказки сторонніх.

 

РИБИ

Активно спілкуйтесь з друзями і колегами, але уникайте розмов з начальством. Живіть реальним життям і не висіть у повітрі. Будьте обережні у висловлюваннях і постарайтесь скоротити витрати. Відчувається ризик довіритись нещирим людям, які захочуть використати вас. У вихідні захопитесь чимось дуже цікавим.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #г8ороскоп, #іван крупяк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: