Житло для військовослужбовців Тернопільщини

Опубліковано:
4 Грудня, 2014 о 22:03

У Міністерстві оборони України оголосили конкурс на закупівлю житла для військовослужбовців у Тернопільській області. Всього пропонують 25 квартир первинного ринку та стільки ж квартир вторинного ринку. Ціна не повинна перевищувати 4934 грн за квадратний метр.

 



Про це під час апаратної наради повідомив директор департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження ОДА Володимир Харченко.

 

«Ми провели моніторинг цін на житло в Тернополі, — сказав він. — Середня ціна на квартиру без ремонту 7-8 тисяч за метр квадратний. За умовами конкурсу військовослужбовцям мають надавати готове для проживання житло. А середня ціна квартири «під ключ» у нашому місті становить у межах 9-ти тисяч гривень за квадратний метр. Військовослужбовці готові додати власні кошти, щоб отримати квартиру. Також доплатити можна за рахунок місцевого бюджету. Та на такі варіанти в міністерстві не погоджуються».

Із приводу цього питання проведуть нараду з головними забудівниками та військовослужбовцями, де обговорять можливі варіанти корективи умов конкурсу та подальші дії.

 

«Конкурс за такими умовами провести в Тернополі неможливо, — підсумував перший заступник голови облдержадміністрації Іван Крисак. — Уже неодноразово практикували випадки, коли учасники доплачували свої кошти. Тож потрібно підготувати обгрунтовані пропозиції стосовно змін умов конкурсу та відправити їх у Міністерство оборони України для розгляду».

 

Варвара СИНЯВСЬКА

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #житло, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: