Жителям Тернопільщини розказали, як уникнути мобілізації

Опубліковано:
19 Січня, 2016 о 09:43

Сьомої черги часткової мобілізації може і не бути, але тільки за умови, якщо достатньо чоловіків зголосяться іти на службу за контрактом – розповів військовий комісар обласного військкомату, полковник Володимир Катинський. Відповідно, чим більше на Тернопільщині буде контрактників, тим меншим буде план мобілізації у разі її оголошення.

 



До того ж, контрактникам пропонують нові, покращені умови служби:  заробітна плата становитиме уже не 2 з половиною тисячі гривень, а 7 тисяч гривень. Особам, які служитимуть у першій лінії оборони доплачуватимуть 5 тисяч гривень, а тим хто у 2-3 лініях оборони – по 2 з половиною тисячі гривень. Також обіцяють хороше харчування та компенсацію коштів за оренду житла. Зростуть і заробітні плати працівників обласних військових комісаріатів, вони також становитимуть понад 7 тисяч гривень, залежно від посади.

 

На сьогодні, зазначив Володимир Катинський, усі військові частини Тернопільщини потребують доукомплектації, то ж охочих запрошують на службу.

 

Якщо ж сьома черга часткової мобілізації таки буде – проводитимуть її у менших обсягах, ніж четверту чергу. Розпочнеться вона, як тільки рішення  Генерального Штабу Збройних сил України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: