Жителі файного міста Тернопіль любуються фонтанами на вулицях і в соцмережах (Фото)

Опубліковано:
8 Жовтня, 2016 о 21:13

Чи не останні дні золотої осені усе більше кличуть тернополян на вулиці, полюбуватися сонцем, пожовклим листям, опалими каштанами і маленьким оазисом посеред міського асфальту – фонтанами.

 



Тутешні жителі та гості міста залюбки проводять час біля красивих фонтанів: туди з’їжджаються матусі малечею у колясках, часом діти  бігають біля води і хлюпочать у ній віттям дерев, а на лавочках відпочивають  люди похилого віку. Така добра, світла атмосфера у місті.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестивалі «Золота підкова» у Тернополі покажуть машину президента Ніксона

 

«Закликаю усіх, потішитися нашими фонтанами, доки вони ще увімкнені, адже скоро зима. Потішитися осіннім сонцем. Потішитися тим, що маємо нагоду жити тут і любити своє ФАЙНЕ МІСТО ТЕРНОПІЛЬ», – каже тернополянка Руслана Греньо.

 

А ще, зокрема й журналісти, у руках яких часто є фотоапарати і камери, – своїми враженнями від краси міста діляться у соцмережах. Так, журналіст, Тарас Савчук на своїй сторінці у Facebook виставив власні світлини, і показав, яким бачить Тернопіль через об’єктив своєї камери. “Тернопііль. Останні літні дні цієї осені” – написав він коментар до фото. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: