Жінка народила на вулиці: горе-матір затримали з немовлям у пакеті (Фото)

Опубліковано:
9 Червня, 2024 о 22:17

На Одещині поліція затримала жінку, яка народила донечку на вулиці, поклала її в пакет і понесла до своєї матері, яка опікується ще п’ятьма її неповнолітніми дітьми. Про це повідомила пресслужба ГУНп в Одеській області.

Подія сталася у місті Рені 6 червня.



«На спецлінію «102» надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на вулиці вона помітила жінку з сумками, в одній з яких була малесенька дитина, яка плакала», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські відразу виїхали за вказаною адресою та знайшли 32-річну містянку з новонародженою дівчинкою, яких одразу ж доставили до медичного закладу. Дитину оглянули лікарі, з нею все було гаразд.

Під час перевірки поліцейські з’ясували, що у громадянки, яка перебувала на дев’ятому місяці вагітності, по дорозі до знайомої почалися перейми. Зрозумівши, що народжує, вона відійшла від дороги та народила дитину просто на вулиці. Дитину вона поклала в пакет, взяла інші сумки, що були у неї, і пішла до своєї матері.

«Породілля свідомо не стала на облік при вагітності й всіляко уникала зустрічей з лікарями, бо боялась, що у неї відберуть дитину», – розповіли у поліції.

Річ у тому, що, окрім новонародженої дівчинки, жінка вже має шістьох неповнолітніх дітей і відносно всіх позбавлена батьківських прав. П’ятьма дітьми опікується бабуся (мати жінки), ще одна дитина знаходиться під опікою служби у справах дітей у Києві, де була свого часу народжена та покинута у лікарні.

Відносно породіллі складено протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу про адміністративні правопорушення. Йдеться про ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

Новонароджену у матері відібрано. Наразі малеча перебуває в медзакладі під наглядом лікарів та опікою служби у справах дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Варта 1
Теги: #народила на вулиці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: