Жінці зламали ноги і погрожують вбивством

Опубліковано:
7 Листопада, 2014 о 09:28

Четверо хлопців переламали дві ноги жінці через те, що її донька із сім’єю переїхала зі сходу в Тернопіль. Жінку погрожували вбити, якщо вони не повернуться назад.




Сім’я біженців Зайчиків переїхали зі сходу в Тернопіль. Нагадуємо, що ми вже писали про цю сім’ю:  мати-сирота Марина, їй 17 років, син Михайлик – 4 міс., і батько Валерій – йому 23 рік, інвалід ДЦП.

 

-До сім”ї планувала приєднатися бабуся, мати Валерія – жінка-інвалід, якій 45 років. Вона могла б допомагати доглядати внука, а Марина планувала працювати. Бабуся загубила документи. До неї зателефонувала міліція ЛНР і повідомила, що документи знайдені і вона їх може забрати. Коли жінка прийшла у відділок, до кабінету зайшли четверо молодиків і побили її, переламавши при цьому обидві ноги.

 

Під час побоїв жінці передали привіт від “Дєда”,так кличуть Марининого опікуна, який з втечею Марини втратив джерело прибутку – кошти, які йому виплачувала держава за опікунство і кошти на новонароджену дитину Марини, так, як мати ще не повнолітня. Також в “Дєда” був ще один “зуб” на цю сім’ю – заява Марини про зґвалтування її опікуном.

 

Тепер мати Валерія лежить в лікарні закута в гіпс і ” Дєд” поставив умову, якщо за місяць родина не повернеться, то жінку вб’ють”, – йдеться на сторінці благодійного фонду «Вікно життя».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: