Жахлива ДТП у Тернополі: два молодки взяли авто з роботи та врізались в стовп (Фото)

Опубліковано:
28 Лютого, 2016 о 11:23

26 лютого, на вулиці Бережанська трапилась дорожньо-транспортна пригода: двоє молодиків, які працюють на мийці взяли не свій автомобіль врізались в електроопору.

 



У соцмережах пишуть, що ця ДТП трапилася внаслідок обгону тролейбуса на швидкості 120 км. за годину.

 

– П’яні працівники вкрали машину,хотіли прокататися,а тепер навіть не знають що ж їм після цього буде і скільки грошей потрібно буде повернути, – кажуть тернополяни

 

Інші захищають хлопців та пишуть, що аварія – через слизьку дорогу.

 

Поліція цю інформацію підтверджує:

 

– Бригада швидкої допомоги з місця ДТП доставила до лікарні двох молодих людей 1993 та 1995 років народження. 21-річний водій не впорався з керуванням і в’їхав у бетонну електроопору. Внаслідок зіткнення молодик, що перебував за кермом, отримав політравму. Серйозні ушкодження у 23-річного пасажира –   закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом передпліччя та закрита травма суглоба. Обоє госпіталізовані. За попередніми даними, автівка не належить жодному з молодих людей. Іномарку вони взяли з автомийки, де працюють, – інформують у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: