Про страшні умови в одній з тернопільських лікарень написала на своїй сторінці в соцмережах терноплянка Оксана.

 



Очевидь, побоюючись, щоб персонал не зігнав злість на хворому, якого вона приходила провідати, тернополянка не вказує, про який саме лікарняний заклад мова.

 

Але описане нею жахає.

 

“Знала, що у лікарнях у нас бардак, але не думала, що настільки…В кранах – тільки холодна вода, крім умивальників – нічого нема, навіть елементарних душових, ванни стоять на коридорі (бо більше нема де їх розмістити). На все відділення немає справного тонометра. Хворому після крапельниці стало погано, просимо зміряти тиск, тонометер – є, але поломаний! Це ж елементарне! Медсестра “поважного” віку забула в крапельницю ввести одні з потрібних ліків, потім забула, де залишила джгут, ледве докликались, коли треба було відключати систему… А те, що попала у вену голкою тільки з 3 разу – взагалі окрема історія..Це як у фільмі жахів..Дивує те, що таке відбувається у лікарні обласного центру…Будьте здорові і ніколи не потрапляйте у наші лікувальні заклади!!!”, – написала Оксана.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: