Земельну ділянку в Тернопільському районі вартістю майже мільярд гривень суд повернув державі

Опубліковано:
7 Квітня, 2024

На Тернопільщині землю в загальнозоологічному заказнику вартістю понад 914 мільйонів гривень повернули державі, це водний об’єкт. Таке рішення прийняв Господарський суд Тернопільської області. Теребовлянська окружна прокуратура забезпечила виконання цього рішення, – повідомили на сайті обласної прокуратури.

«Господарським судом Тернопільської області задоволено позов до ДП «Укрспирт» про стягнення заборгованості за договором оренди земель водного фонду, розірвання договору оренди та зобов’язання повернути водний об’єкт державі. Вартість земельної ділянки становить понад 914 мільйонів гривень. Оскільки орендар систематично не сплачував орендної плати за ставок, розташований в межах загальнозоологічного заказника місцевого значення «Кобиловолоко-Благівщинський», прокуратура подала позов з вимогою розірвати договір оренди та повернути державі земельну ділянку», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #спиртзавод, #ставок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: