Земельну ділянку для бійців АТО готують за кошти з міського бюджету

Опубліковано:
23 Січня, 2016 о 09:13

 

В Тернополі готують перші ділянки для воїнів АТО. Комунікації для виділених на вулиці Микулинецькій ділянок готуються за кошти міста. Наразі там вирівнюється грунт, робиться дорога та готується документація, щоб підвести газ, світло та воду.



 

— Там близько тисячі ділянок для учасників АТО. Ми не просто дали землю і забули. За рахунок коштів міського бюджету, за рахунок комунальних підприємств, проводимо підготовчі роботи. Зараз на площі 5 гектарів підготовлено 5 перших секцій. Ми робимо дороги, заїзди, під’їзди, вирівняна територія. Зараз на стадії завершення проектно-кошторисна документація, щоб завести всі комунікації на дану ділянку: газ, вода, світло. Планується прокласти окрему нову лінію на водопостачання. Така ж ситуація по каналізації,  — коментує міський голова Тернополя Сергій Надал.

 

Окрім ділянок, які виділили на Микулинецькій, наразі розробляється проект про виділення землі учасникам АТО у напрямку Львівської траси, пропозиція щодо виділення земельних ділянок в напрямку Підволочиського шосе потребує технічних змін.

 

Окрім того, попри численні чутки, землі на вул. Микулинецькій, які виділили учасникам АТО, санепідстанція визнала придатними для будівництва індивідуального житла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: