Збіднив сусіда на 20 тис. доларів

Опубліковано:
7 Серпня, 2015 о 17:15

Про зникнення 20 тис. доларів США збаразьких міліціонерів повідомив 55-річний мешканець району. Чоловік розповів, що аби вберегти свої заощадження від крадіжки, колись замурував їх у фундамент будинку. Нині ж на його господарстві тривають будівельні роботи і він запідозрив, що хтось із працівників виявив його схованку.

 



Як з’ясувалося у ході слідства, крадіжку скоїв односелець потерпілого, який йому допомагав, а дірку у фундаменті замурував, аби не кидалася у вічі. Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, але встояти перед спокусою швидко розжитися дармовими грішми не зміг.

 

За словами крадія, гроші він знайшов випадково. Від фундаменту господарського будинку відвалився шматок й у ніші, що утворилася, він  знайшов 20 тис. американських доларів. З чужих коштів встиг витратити лише 1500 доларів, решту повернув власникові. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді  позбавленням волі на термін від трьох до шести років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: