Заява Мар’яни Безуглої: Стефанчук викрив нардепку у брехні

Опубліковано:
5 Квітня, 2024 о 16:11
Мар’яна Безугла
Мар’яна Безугла.

Після погроз вийти із партії “Слуга народу” народна депутатка Мар’яна Безугла досі не написала заяву. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук в ефірі телемарафону. 

“На моїй даний момент інформації, заяви Мар’яни Володимирівни Безуглої про вихід із партії (“Слуга народу”) в апараті Верховної Ради не надходило”, – зазначив Стефанчук.

Водночас голова Верховної Ради підкреслив, що для нього як для спікера надзвичайно важливо забезпечити цілісність і єдність єдиного законодавчого органу в країні.



“Без дієздатного та цілісного парламенту нам буде надзвичайно складно просуватися вперед у цей складний час для України. Саме парламент приймає важливі політичні рішення, а також займається міжпарламентською діяльністю з колегами з інших країн, які приймають власні рішення”, – додав він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Експерт
Теги: #Мар’яна Безугла
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: