Завдяки Google мільйони інтернет-користувачів тепер можуть віртуально мандрувати Тернопільщиною

Опубліковано:
12 Жовтня, 2015 о 14:53
8 жовтня, команда Google представила масштабне оновлення режиму Street View в Україні. Тож тепер кожен зможе побачити не відходячи від монітора ком’ютера чи екрана телефона не лише великі міста нашої держави, але й значно менші за розмірами, але не менш цікаві населені пункти країни.

 

Так, оновлена 3D карта вже містить панорамні знімки вулиць та визначних пам’яток Чорткова, Кременця і Бережан. Нагадаємо, що весною та влітку дорогами нашого краю для цього мандрував спеціально обладнаний автомобіль Google street view. Він знімав пейзажі Тернопільщини, аби згодом вони стали доступні мільйонам користувачів Інтернету.



 

Тож тепер навіть в Аргентині чи на Кубі інтернет-юзери зможуть здійснити віртуальну прогулянку цікавими містами та містечками України за допомогою 360° панорамних знімків. Для цього при виборі міста на карті достатньо буде вибрати «Перегляд вулиць».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: