“Замки Тернопілля” ожили кольорами дитячої творчості

Опубліковано:
2 Червня, 2024 о 11:19
конкурс малюнків
Фото зі сторінки Національного заповідника «Замки Тернопілля»

У передчутті свята всіх дітей – Дня захисту дітей – Національний заповідник “Замки Тернопілля” подарував юним гостям можливість розмалювати асфальт призамкового парку крейдяними візерунками. Конкурс малюнка “Я люблю Україну!” став чудовою нагодою для маленьких майстринь висловити свої фантазії та любов до рідної держави. Про це повідомили на сторінці Національного заповідника “Замки Тернопілля” у Фейсбук.

Діти розмалювали парк у замку фарбами любові до України

На асфальті парку замайоріли яскраві кольори, перетворюючи його на велику картину дитячих мрій. Малеча працювала із захопленням, вимальовуючи навколишній світ своїми очима. Хтось зображав квіти й тварин, а хтось відтворював українську символіку та пейзажі рідного краю.



Малюнок на замковому асфальті як бачення дитячої душі

Організатори конкурсу відзначили, як щиро та невимушено учасники змогли передати свій внутрішній світ за допомогою крейд. Від кожного малюнка так і віяло безтурботністю, сподіваннями та мирним майбутнім, про яке так мріють діти у ці нелегкі часи війни.

Замки Тернопілля оживають кольорами дитячої творчості

Спостерігати за процесом народження справжніх шедеврів під відкритим небом було неймовірним задоволенням. Юні митці підкреслили своїми роботами красу архітектурних пам’яток Тернополя, внісши живі фарби в історичне середовище замку.

Дитячі сни про мир в кольорах крейди

Керівництво Національного заповідника “Замки Тернопілля” зазначило, що така творча ініціатива стала чудовим способом розважити дітей та виявити нові юні таланти напередодні свята. Адже малюнки маленьких українців це візуалізація їхніх мрій та сподівань на мирне життя у квітучій Україні.

конкурс малюнків
Фото зі сторінки Національного заповідника «Замки Тернопілля»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день захисту дітей, #конкурс малюнків, #Національний заповідник «Замки Тернопілля»
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: