Родина господарників із Синькова Заліщицького району довго мріяла про трактор. Тривалий час підшукували сільгосптехніку. А придбати вирішили через Інтернет – так набагато дешевше, та й вибір більший. Чоловік з Одещини запропонував їм  «МТ 382». Покупку обговорювали телефоном. На всі прохання показати їм трактор торгаш лише вихваляв товар і навіть пообіцяв взяти на себе організацію доставки. Врешті, покупці таки пристали на пропозицію. А на вказаний одеситом рахунок спершу 5 тисяч гривень. Пороте шахрай на цьому не зупинився. Він і далі виманював у подружжя гроші –усього 25 тисяч гривень. Отримавши бажане, чоловік зник, а його телефон не відповідав.

 



Зрозумівши, що їх ошукали, синьківчани звернулись до правоохоронців. Проти шахрая порушено кримінальне провадження. А поліцейські продовжують закликати жителів області бути уважними та обережними під час покупок в Інтернеті. Адже шахрайства такого типу важко розслідувати.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: