Захисник з Донеччини знайшов останній прихисток в Іванівській громаді

Опубліковано:
31 Серпня, 2024 о 17:17
Василь Паляниця
Фото з відкритих джерел.

Іванівська сільська територіальна громада 30 серпня 2024 року віддала останню шану захиснику України Олексію Ігоревичу Алексєєву. Воїн, родом з Донецької області, загинув у бою за 20 кілометрів від рідної домівки, захищаючи Батьківщину від російської агресії.

Олексієм Алексєєвим
Олексій Алексєєв. Фото: зі сторінки Іванівської сільської територіальної громади у Фейсбук.

Життєвий шлях захисника

Олексій Алексєєв народився 6 лютого 1987 року в Донецькій області. До війни він працював менеджером у торговій мережі міста Мирноград. Життя Олексія кардинально змінилося у квітні 2024 року, коли його мобілізували до лав Збройних Сил України. Він проходив службу у складі 53-ї окремої механізованої бригади, демонструючи відданість та мужність у захисті української землі.



Війна змусила родину Олексія покинути рідний дім. Його мати та сестра, рятуючись від ворожих обстрілів, знайшли прихисток у селі Іванів.

Громада вшановує героя

Мешканці Іванівської громади організували церемонію прощання з Олексієм Алексєєвим. Вони утворили живий коридор Слави, демонструючи глибоку повагу та вдячність загиблому воїну. Траурна процесія розпочалася о 10:00 та пройшла вулицями кількох населених пунктів громади: вулицею Гагаріна в селі Гущинці (Кучері), а потім вулицями Соборною, Гагаріна та Свинаря в селі Іванів, завершившись біля церкви Святого Миколая. Чин поховання розпочався орієнтовно об 11:00.

Керівництво Іванівської громади висловило глибокі співчуття родині загиблого героя, підкресливши:

“В цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять! Слава Україні!”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #загиблий, #Іванівська громада, #Олексій Алексєєв, #провели
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: