До поліції із заявою звернувся тернополянин. Він повідомив, що на нього напав невідомий у парку Національного Відродження, завдавши тілесних ушкодження та забрав мобільний телефон вартістю майже 2,5 тисячі гривень. Правоохоронців одразу насторожило те, що що про подію житель обласного центру повідомив не одразу, а через 4 дні після того, як вона сталася. Проте вони все ж почали з’ясовувати усі обставини. У ході слідчо-оперативних дій співробітники поліції вийшли на слід двох юнаків. Ті, розповіли, що два телефони у парку знайшли випадково. Набрали з телефонної книги номер та розшукали власника. Один телефон повернули, а інший залишили собі.

 



Оскільки потерпілий плутався у показаннях, правоохоронці запропонували йому пройти тест на детекторі брехні. Від цього чоловік відмовився та зізнався, що історію з розбійним нападом він вигадав, а телефони загубив, бо був у нетверезому стані. Тепер покарання загрожує самому потерпілому – за неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: