Загадкові і масові знищення бойовиків

Опубліковано:
11 Листопада, 2014 о 10:19

В останні дні прокотилася хвиля чуток про масові випадки знищення бойовиків на сепаратистських блок-постах ударом в око.  Версії   того,  що відбувається, найрізноматніші  – від   невидимого  українського  спецназу  до  «нечистої сили», яка взялась   знищувати   терористів.

 



“У Горлівці та Ясинуватій вату не просто вирізали – били не в горло чи серце, а саме в око. Специ пояснили, що це робиться для того, щоб смерть була миттєвою і беззвучною, але вимагає певних знань і навичок.

 

Працювали, ну дуже хороші профі.  Найбільш реалістичну версію на питання “Хто це міг бути?” мені назвали. Схильний їй вірити, але поки не готовий називати. Схоже, колупання вати в українській історії торкнулося ті корені, про які вата хіба що в казках чули»,  – пише на своїй сторінці в соцмережі   Андрій С.

 

«Є якісь незрозумілі дивацтва. Справа в тому, що у «бєсят»  (бійців  групи «Бєса» – ред..)  у Горлівці розриви-розломи в місці захоплення руки. Тобто лівою йде захоплення лівої, правою – заводять удар в око. Але  як треба хапати, щоб порвати-поламати руку в місці хвата? І слідів боротьби, опору – ні»,    – пише  інший  користувач. При цьому зазначається,  що  самі   бойовики    остерігаються, що   розбудили  в  регіоні «якусь  нечисту силу», яка  їх  тепер  вбиває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #найманці, #новини тернопільщини, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: