Забудову на Шпитальній, 26 у Тернополі заборонили, – начальник Тернопільської поліції Сергій Зюбаненко

Чи понесуть відповідальність чиновники Тернопільської міської ради за бездіяльність (службову недбалість), щодо того що вже незаконно збудовано. 

Опубліковано:
18 Квітня, 2024

Під час брифінгу 11 квітня начальник головного управління Нацполіції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко заявив, що продовжувати забудову на Шпитальній, 26 у Тернополі — заборонено.

“Сьогодні є припис про заборону будівництва на Шпитальній 26. Тому що, коли виготовлялися будівельні норми обмеження, там було прописано історичний ареал і були потрібні погодження з Міністерством культури. Такого погодження не було. Ми звернулися, приїхала комісія, винесла припис про заборону. Далі знову це буде по іншому колу, будуть брати дозволи і так далі, але ми теж в таких випадках будемо діяти креативно і шукати свої методи, як ми можемо впливати”, – зазначив поліцейський начальник.

Чи понесуть відповідальність чиновники Тернопільської міської ради за бездіяльність (службову недбалість), щодо того що вже незаконно збудовано.

Для школярів Чортківської громади провели навчально-польові збори

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #шпитальна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: