Для школярів Чортківської громади провели навчально-польові збори

Опубліковано:
17 Квітня, 2024

Для школярів Чортківської громади провели навчально-польові збори. Учні прослухали теоретичну частину, потім мали змогу попрактикуватися. Школярі тренувалися в неповному розбиранні та складанні автомата, вчилися застосовувати засоби індивідуального захисту – одягати протигаз. Навчання проводили командир військової частини Микола Сандул та начальник Чортківського РТЦК та СП Богдан Вербіцький.

«Ці навчання школярі пройшли навчання за відповідно до програми предмета «Захист України». Усі учні відповідально і добросовісно виконували поставлені завдання, адже вони добре розуміють, що формування у теперішніх умовах високого рівня готовності до виконання вимог сучасної військової діяльності, всебічна підготовка до строкової військової служби спрямована на фізичний, вольовий і моральний розвиток особистості, формування готовності до захисту України», – повідомили на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #збори, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: