Цього разу на гачок до аферистів потрапила молода жінка. 28-річна тернополянка віддала шахрайці усі золоті прикраси і грші, щоб позбутися родинного прокляття. Загалом аферисти виманили у жінки понад 60 тисяч гривень. Незнайомка втералася у довіру до тернополянки, коли та гуляла з дтиною у дворі.

 



Коли зав’язалася розмова, аферистка почала залаякувати потерпілу, що на ній і її родичах нібито – страшні пороби, зроблені на грошах. Коли шахрайка залякала жінку смертельною хворобою дитини у майбутньому – та віддала усі заощадження, щоб позбутися «прокляття». Як доказ – в цей час у розмову втрутилась нібито випадкова перехожа, яка почала дякувати їй за порятунок від нещастя сина. 150 євро, 130 польських злотих, 700 гривень та 16 ювелірних прикрас – усе це потрапило до рук шахрайки. Вона наказала тернополянці піти зламати дві гілки з дерева, а сама швидко зникла. Правоохоронці  розшукують лиходійку. 

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: