Одна з автопригод трапилась на автошляху Тернопіль-Кременець біля села Чорний Ліс близько 19 години. Там зіткнулися автомобілі “Тойота Кемрі” і “Пежо-Боксер”. Водій «Пежо» перевищив швидкість врізався у машину, що рухалась попереду. В результаті – сам потрапив до Збаразької лікарні. Припускають, що він сів за кермо нетверезим.

 



Ще одна аварія сталась на дорозі у Великій Березовиці біля Тернполя. Водій автомобіля “Део-Ланос” виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем “Рено Кенго”. Від удару “Рено” відкинуло і мащина врізалась у вантажівку “ДАФ”, що їхала паралельною смугою у тому ж напрямку. Внасліжок цієї ДТП – двоє травмованих. Найгірше постраждав винуватець автопригоди – водій «Део». У нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, вивих плечового суглобу та коліна.

 

У Міжнародний жіночий день до лікарні потрапила жінка-пішохід. Львів’янку 1951 року народження у Тернополя на вулиці Будного збив автомобіль “Фольксваген Т4”. За попередньою інформаціє, потерпіла переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Після огляду медиків її відпустили.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: