За минулий тиждень до правоохоронців надійшло близько десятка скарг про завдання тілесних ушкоджень різної тяжкості. Як виявилось, з’ясування стосунків з кулаками у жителів області трапляється часто. Так, до лікарні з підозрою на перелом ключиці госпіталізували жителя Тернополя. Чоловік повідомив, що на нього напали й побили п’ятеро невідомих осіб поблизу залізничного вокзалу.

 



До тернопільських поліцейських звернувся житель села Підгороднє і заявив, що тілесні ушкодження йому наніс старший брат. А в селі Медведівці Бучацького району з’ясовували взаємини з кулаками двоє односельців. Дружині одного з них не залишалося нічого, як викликати поліцію. А 21-річний чортківчанин підняв руку на жінку – свою подругу. Натомість житель села Зарубинці Підволочиського району зазнав тілесних ушкоджень під час конфлікту з колишньою дружиною. Поліцейські дадуть правову оцінку усім випадкам.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: