Нещодавно Шумський районний суд визначив міру покарання для нелюда, який убив свою дружину – чотири роки ув’язнення, хоча реально йому загрожувало щонайменше сім років. Покарання для вбивці відверто «м’яке», і не дивно, що рідні замордованої до смерті Наталі Гаврилюк обурені таким несправедливим вироком.

 



– Я була шокована рішенням – зізнається рідна сестра Наталі Галина Василівна. – За те, що вчинив цей нелюд з Наталею, треба давати довічне ув’язнення, адже він три тижні тримав її у страшних муках у їхньому будинку у селі Цеценівка Шумського району, аж доки вона не померла від знущань і болю. І все тому, що Наталя збиралася на заробітки до Польщі, а він не хотів її відпускати. Казав, що краще буде доглядати каліку, але вона нікуди не поїде. Він наче озвірів: намагався її залякати, припікав спину праскою, бив так, що в неї були поламані ребра, грудна клітка, забій внутрішніх органів, а все тіло від побоїв розпухло і посиніло…

 

Рідні сподівалися на справедливість, а виявилося, що й далі все вирішують зв’язки та гроші. Суддя акцентувала увагу на пом’якшуючих обставинах – мовляв, у підсудного є неповнолітній син, який, щоправда, не живе з ним, він розкаявся у скоєному, а також перемотував Наталі поламані ребра, а коли вона померла, викликав дільничного лікаря і міліцію.

 

– «Якщо можеш, вибач…» – звернувся до нашого брата в суді, бо я наразі в Польщі і тому не змогла приїхати на засідання, – каже пані Галина. – Чотири роки – це несправедливо. Суддя не зважила на страждання, яких за три тижні довелося натерпітися моїй сестрі. Але де ж їй збагнути зі своєї «висоти»?!

 

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: