За що тернополяни платять водоканалу по 8 гривень за кубічний метр?

Опубліковано:
8 Листопада, 2015 о 21:53

Вже тиждень тому тернополян попередили, що 9-10 листопада не буде води, а в наступні кілька днів її якість погіршиться, оскільки проводитимуть планові роботи з очистки водогону. Відповідно, кожен намагається запастися водою, хоча б для технічних потреб.

 



Але ось що тече на “Алясці” з водопровідних кранів ще від обіду 8 листопада. Цей смердючий намул нам продають по 8 гривень за кубічний метр. Крім того, ще варто врахувати шкоду від такої “води” для сантехніки. В багатьох городян стоять делікатні імпортні змішувачі, дорогі котли індивідуального опалення та інша побутова техніка.

 

Виникає питання: якщо цю воду вважати нормальною, то що чекає на нас після промивання труб? 

 

Таке враження, що наш доблесний водоканал набирає цю багнюку з найближчого рову. А може, враховуючи запах, пустили по колу каналізаційні відходи? В нас все може бути. Покарати чиновнеика в нас нема кому. Це боги на землі!

 

 

І порядку не буде, поки люди не скупають такого начальничка на центральній площі у ванні з такою “водою”, а потім ще можна нагодувати його справжнім українським борщем на такій воді. Бо інакше, напевно, навчити відповідальності неможливо. Тільки через власний організм доходить найшвидше і запам’ятовується надовше. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: