За що судитимуть пияка з Березовиці?

Опубліковано:
16 Грудня, 2015 о 10:43

Днями в ЗМІ поширили звістку про випадок в селищі Велика Березовиця. Двоє старших чоловіків допилися до чортиків і один вбив іншого молотком за те, що той ліг спати на ліжко у взутті. На офіційному сайті Управління Національної поліції в області такої інформації нема. Принаймні за останні дні.

 



Але дивним виглядає формулювання відносно інкримінованої статті:

“За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 136 ККУ – ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані, що спричинило тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від трьох до п’яти років або позбавлення волі на термін від двох до п’яти років.”

 

Тобто звинувачують злочинця лише в ненаданні допомоги, а про те, що бив молотком – ні слова. Невже нема такої статті і відповідальності за нанесення важких тілесних ушкоджень? Що інкримінували б злочинцю, якби він намагався надати допомогу сам і викликав лікарів?

 

Тобто виходить, якщо відрубати голову і з усіх сил старатися пришити її на місце, то і злочину не буде, чи то просто журналісти щось наплутали?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: