За їжу та гроші: оприлюднений запис допиту бойовика з банди Гіві “Сомалі” (Відео)

Опубліковано:
17 Серпня, 2015 о 18:23

Голова УМВС в Луганській області В’ячеслав Аброськін оприлюднив відео допиту бойовика одного з формувань терористів – “Сомалі”. Про це Аброськін написав у своєму Facebook.

 



Він зазначив: “Затримали бойовика батальйону “Сомалі”. Пішов воювати в “ДНР” за їжу і за гроші. Раніше судимий, в рядах бандформування рахувався з серпня 2014 року”. Аброськін підкреслив: “Кілька фактів з розповіді. У більшості з них, наших співгромадян, які стали бойовиками, близькі виїхали на підконтрольну Україною територію. В батальйонах бойовиків воюють російські найманці. Приміром, у батальйоні “Сомалі” 60% – місцеві, 40% -найманці, у тому числі з РФ.

 

Вчать місцевих “ополченців” “радники” – так називають російських військових, які приїжджають на окуповану територію для навчання бойовиків. Наприкінці листопада минулого року після чергового навчання одна з рот батальйону “Сомалі” поїхала в Ростов за танками, які перед доставкою в Донецьк треба було розконсервувати. Там же донецькі бойовики були на навчальних стрільбах. По дорозі, в районі Куйбишева, зустріли кілька КамАЗів, які везли танки для бойовиків в Донецьку і Луганську області”.

И

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: