За збут наркотиків троє жителів Лановеччини проведуть за гратами понад 9 років

Опубліковано:
18 Грудня, 2014 о 14:29

Лановецький районний суд визнав винними трьох жителів районного центру у вчиненні злочину за ч. 3 статті 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).




Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні та державне обвинувачення здійснювалось прокуратурою Тернопільської області.
 
Встановлено, що організована група у складі трьох юнаків впродовж лютого-липня 2013 року розповсюджувала наркотики серед молоді райцентру. Організатором групи виявився студент, майбутній педагог, який разом з двома непрацюючими юнаками торгував наркотичними засобами у закинутих, нежилих приміщеннях в районному центрі. 

За вироком суду організатор «незаконного бізнесу» проведе за гратами 9 років 6 місяців, з конфіскацією усього майна. Інші учасники групи засуджені до покарання у виді 9 років та 9 років 3 місяці з конфіскацією усього належного їм майна.
Прес-служба прокуратури області 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: