За неповернений борг житель тернопільщини відібрав мобільний телефон

Опубліковано:
18 Січня, 2015 о 09:33

Співробітники Шумського райвідділу міліції підозрюють 50-річного жителя райцентру у вчиненні пограбування. Як стверджуєшумчанин,  мобільний телефон він відібрав у знайомої за нібито неповернутий нею борг. Так це чи ні, з’ясує слідство.

 



Із заявою про пограбування до співробітників райвідділу звернулася 30-річна жителька села Боложівка. Жінка розповіла, що у кафе її знайомий відкрито викрав у неї з рук мобільний телефон. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

 

Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Причетним до злочину виявився раніше судимий 50-річний житель райцентру. В нього вилучено телефон потерпілої. Зловмисник виправдовується, що жінка винна йому гроші. І він, мовляв, таким чином він хотів повернути борг.

 

 За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Дії підозрюваного кваліфікують за частиною 1 статті 186 ККУ – грабіж. Триває розслідування.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: