З понеділка тернопільські діти ще не підуть у школу (Відео)

Опубліковано:
24 Січня, 2016 о 18:13

Вимушені канікули для тернопільських школярів поки триватимуть. Як повідомили у міській раді, відділ охорони здоров’я спільно з санепідслужбою щоденно відстежують рівень захворюваності на грип та ГРВІ у Тернополі. Поки що, зі слів заступника міського голови Леоніда Бицюри, втішного мало.

 



ЛЕОНІД БИЦЮРА, заступник міського голови Тернополя:

«Кожного дня приблизно 500 чоловік звертається до лікарняних закладів. З них третина – це діти. Відповідно, якщо оцінювати тижневі показники, то порядка 3200 чоловік звертається за тиждень в заклади. Цей показник поки що зростає в нас, так, як і зростає підвищення епідемічного порогу від нормативного. Зараз це складає 62,6%».   

 

До слова, продовжити обмежувальні заходи у Тернополі та області ще принаймні до 29 січня включно рекомендували і на засіданні оперативного штабу Тернопільщини із запобігання поширенню грипу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: