«З чиновницьких пенсій – 80 % податку», – Роман Заставний

Опубліковано:
25 Червня, 2016 о 12:53

Великі чиновницькі пенсії мають бути оподатковані! До того ж, високим податком. У цьому переконаний народний депутат від «Народного фронту» Роман Заставний. Він ініціював встановити 80% податку для тих, хто отримує від 10-ти тисяч пенсії і вище. «До цієї категорії належать судді, прокурори та інші чиновники, які самі ж призначили собі такі пенсії. Ці посадовці ще працюючи, набивали власні кишені. То ж буде цілком справедливо і заслужено встановити для них такі стягнення, передусім по відношенні до простих українців, що справді важко працювали все своє життя», – переконаний Роман Заставний.

 



Наразі ж у Законі «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування пенсій» прописано, що від податкових стягнень звільняються ті, у кого розмір пенсії складає менше 10 740 грн. Всі інші категорії населення підпадають під сплату податку, проте лише 15%.

 

Роман Заставний впевнений, українцям варто накопичувати на пенсію вже в молоді роки. Тоді вони й отримуватимуть достатньо грошей, коли підуть на заслужений відпочинок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: