Юлія Тимошенко: Реформи, які впроваджує ця влада, – це хаос і безлад

Опубліковано:
10 Червня, 2016 о 08:53

У Тернополі спеціалісти у сферах децентралізації, житлово-комунального господарства та бюджетної політики пояснювали головам сільських рад від партії “Батьківщина”, як з мізерними бюджетами утримувати громади.

 



На навчаннях сільських і селищних голів тернопільська організація ВО «Батьківщина» об’єднала 200 представників Львівської, Чернівецької, Івано-Франківської і Закарпатської областей. До вже 11-го такого заходу долучилася і лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

 

«Сільські голови мають розуміти, як їм протриматися, поки ця маріонеточна влада відійде у небуття. Бо реформи, які вони впроваджують – це хаос та безлад. Перше: політика так званої «децентралізації» пана Гройсмана – це фейк. Вони запустили програму «зачищення» малих та середніх сіл, нищення України. Села, селища та міста позбавили власних доходів, перевели в районні адміністрації. Віддалені села за таких умов просто гинуть», – зазначила Юлія Тимошенко.

 

Не оминула лідер ВО «Батьківщина» і сьогоднішнього рішення про чергове підняття тарифів на тепло і гарячу воду. Адже, на думку Юлії Тимошенко, такі кроки «посадять» на субсидії половину населення України. Тому 35 млрд. грн. з державного бюджету витратять не на зарплати та пенсії, а на погашення субсидій. Тож мирним шляхом, через вибори, Юлія Тимошенко вважає, що владу потрібно міняти. І стільки разів, допоки вона не почне працювати на людей, буде боротися за нашу націю.

 

«Дуже складна попереду боротьба, але наша команда ні в якому випадку не складає зараз руки. Теперішня влада не хоче, щоб ми «розхитували човен», бо їх може «знудити». Їм краще в тиші продовжувати займатися корупцією і нищити країну. Боротьба дуже складна, але наша команда не складає рук. Ми будемо організовувати суспільство, щоб провести дострокові парламентські вибори, тому що в парламенті сидить більшість з партій Порошенка, Яценюка та Партії регіонів. Всіх справжніх реформаторів в українському парламенті лише лічена «горстка»».

 

Як розпоряджатися бюджетом в умовах критичних тарифів та децентралізації, батьківщинівці навчають усіх охочих голів селищних і сільських рад. Із Тернополя експерти та лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко вирушили в Івано-Франківську область.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: