ЄС не визнає “вибори” у рф, – Мецола

Сильна позиція очікується від нового мандату Європарламенту

Опубліковано:
9 Травня, 2024
мецола
Президентка Європейського парламенту Роберта Мецола.

Європейський Союз не визнає так звані російські вибори, але сильна позиція очікується від нового мандату Європарламенту. Про це заявила президентка Європейського парламенту Роберта Мецола під час спільної пресконференції з Президентом Зеленським в Києві, передає УНН. 

Я повторю позицію, яку зайняв Європейський парламент, зазначивши, що результати президентських виборів у росії не були сюрпризом ні для кого, і тому Європейський парламент відразу відреагував таким чином, що ЄС не визнає російські вибори, особливо вибори, проведені незаконно на окупованих територіях України. Станом на зараз Європейський парламент знаходиться в такій фазі, коли ми маємо теперішній мандат, й очікуємо новий, який буде затверджено 16-17 липня й тоді ми очікуватимемо сильну позицію вже від нового парламенту, – сказала Мецола.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибори в рф, #роберта мецола
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: