Ярош розповів, скільки знищив ворогів з початку війни

Опубліковано:
23 Листопада, 2014 о 14:29

Українським журналістам вдалося пробратися в “лігво” лідера “Правого сектор”, новообраного нардепа Дмитра Яроша, яке знаходиться біля донецького аеропорту.

Там, на території військової бази “ПС”, Ярош розговорився і розповів, скільки ворогів знищив з початку війни, і що потрібно робити, щоб Україна, нарешті, стала вільною. Відповідний відео-сюжет з’явився в програмі “Вікна-Новини” на телеканалі “СТБ”, передає Цензор.НЕТ.



Ярош зізнався, що називає себе націоналістом, і каже, що втратив рахунок знищеним ворогам, але до перемоги – зупинятися не буде.

“Ми будемо душити тих, кого потрібно душити, і робити все для того, щоб Україна ставала і української, і національної, народної”, – підкреслив він.

Лідер “Правого сектора”, який пройшов у парламент по мажоритарному округу, зазначив, що до закінчення війни в парламенті його побачити можна буде не часто.

“. Поки йде війна, я буду більшу частину часу приділяти військових питань Я людей ввів у війну, і кинути їх, а самому піти в зручне крісло у Верховній Раді, це не для мене”, – сказав він.

Нагадаємо, 19 листопада сепаратист Павло Губарєв викликав Яроша на дуель

Українські силовики вже більше півроку успішно утримують донецький аеропорт, який практично щодня піддається штурмів бойовиків “ДНР”. Кілька разів противнику вдавалося зайти на територію аеропорту, проте українські силовики кожен раз відкидали атакуючих назад. В ході кожного невдалого штурму бойовики несуть численні втрати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ПС, #тернопіль, #тернопільські новини, #ярош
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: