Ярмарка домашньої випічки (ФОТО)

Опубліковано:
15 Жовтня, 2014 о 10:11
13 жовтня запам’яталося для студентів ТНТУ ім. І. Пулюя великою кількістю незабутніх вражень, адже це був не тільки перший день студентського флешмобу «Тиждень вишиванки», але і день проведення ярмарку домашньої випічки. Всі зібрані кошти будуть передані на лікування 20-річного Назаревича Ігоря, студента ТНПУ, який отримав важке поранення у зоні АТО.


З організацією ярмарку на «відмінно» впоралася студентська рада університету. В стінах корпусу №2 ТНТУ повсюди було видно тільки щасливі посмішки, вишиванки і найрізноманітніші смаколики, які випікали самі студенти вишу. Солодощі були ще смачнішими від думки, що купівля будь-якого тістечка стає приємною не тільки для себе, а і для допомоги збереження життя хлопця, який відважився стати на захист незалежності своєї держави. Справді, зібрати кошти можна було б різними способами, але саме ярмарок і підготовка до нього дають змогу кожному учаснику, чи то продавцеві, чи то покупцеві, відчути свою потрібність і важливість у врятуванні чиєгось життя.





Студентська рада ТНТУ ім. Івана Пулюя

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: