Яким має бути народний депутат від Тернопільщини?

Опубліковано:
25 Жовтня, 2014 о 11:47

26 жовтня 2014 року ми обираємо нову Верховну Раду України. Але більш важливо, що ми з вами голосуватимемо ще й за нових народних депутатів від Тернопільщини! Ми обираємо не тільки політика-законотворця, а насамперед – представника нашого рідного краю у парламенті.

 



Одна тернополянка сказала якось про нашого колишнього нардепа, за якого на минулих виборах ми проголосували тільки, щоб в раду не проліз «регіонал»: «цей мужчина хоче щось зробити, але не може». Більшість людей хочуть змінити Верховну Раду і побачити там нові обличчя.

 

Ось відповіді тернополян на запитання: якими рисами має бути наділений майбутній новий народний депутат від нашого краю та що він має робити у Верховній Раді першочергово?

 

– Новий народний депутат має бути в першу чергу чесним і щоб він не забував про свої обіцянки, які він дає під час своєї агітації.

– Новий народний депутат має більше уваги приділяти народу. Ця людина має бути чесною і розсудливою. Дуже потрібно, щоб закінчилася війна.

– Новий народний депутат має бути чесний і справедливий і не звертати увагу на те, що йому будуть підказувати депутати чинні, що зараз сидять у Верховній Раді.

– Надіємось на краще майбутнє, особливо для нашого тернопільського краю – Ми чекаємо на цілеспрямовану відповідальну людину, яка має лобіювати інтереси нашого краю і втілювати в життя те, що говорить.

– Та людина яку ми оберемо, має мати почуття патріотизму, відповідальності перед своїми виборцями, перед своїм народом. Має виконувати свої обіцянки та підтвердити своїми вчинками любов до своєї держави і до нашого рідного краю.

– Людина яка йде в депутати має бути чесною, патріотом, люблячою. Має прийти до людей, поговорити з ними від щирого серця, щоб кожна людина могла побачити її ясні очі, справедливі, правдиві очі. Щоб у нас у країні був мир, щоб люди не гинули через пристрасті якихось політиканів.

– Головне, щоб у неї душа доброю була. В першу чергу має припинити війну.

– Відповідальна в першу чергу має бути людина, вона має доказати, що вона виконує свої обіцянки – таких людей, звичайно, ми будемо підтримувати. Перш за все треба встановити мир – це основна проблема. – Нам потрібна надійна людина, яка віддана своєму народу і дійсно хотіла б щось зробити для цього народу, бо цей народ так бідний страждає, що дальше вже нікуди. Аби не було кровопролиття і діти наші не гинули задарма.

– Має відстоювати наші права і відстоювати свій народ.

– Наш новий народний депутат має бути патріотом та дійсно любити свій край. Обов’язково виконувати свої обіцянки.

– Наш новий народний депутат має бути некорисливий для себе, а думати перш за все про людей. Головне, щоб не здурив нас – якщо обіцяє щось – нехай виконує. Повинен займатися благодійністю.

– Головна вимога – чесність! Зараз в ціні чесність, щирість, щоб людина мала енергію добра, вона має бути світлою людиною. Кожна людина це її вчинки – будемо судити по справах.

 

Отже, як ви бачите, вирішальним при виборі нового народного депутата від нашого краю люди вважають його ділові якості, людську порядність, чесність.

 

Дивно, але жоден з опитаних не згадав про важливість передвиборчої програми депутата. Люди зневірилися в обіцянках і вважають, нехай депутат зробить менше, але точно зробить для людей.

 

Хто ж стане новими народними депутатами від нашого краю? Якість нашого життя залежить від кожного з нас. Ми з вами разом це визначимо 26 жовтня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: